Kalkhoff dealers

De Win Fietsen, één van de erkende Kalkhoff dealers, helpt u graag bij de keuze voor uw fietsen. Wij bieden een zeer compleet assortiment met Kalkhoff fietsen voor zowel man als vrouw. Schaf bijvoorbeeld een elektrische fiets aan bij De Win Fietsen met allen erop en eraan. Beleef toeristische fietsroutes als nooit tevoren met een ongekend gemak. Wij maken dit voor u mogelijk!

Fietsenwinkel Geldrop

Behalve Kalkhoff fietsen bieden wij ook andere topmerken aan. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan Flyer, Dutchbike en Qwic. Naast elektrische fietsen schakelt u De Win Fietsen in voor:

  • Bakfietsen;
  • Cruisers;
  • Mountainbikes;
  • Stadsfietsen;
  • Stadshybrides.

Ook voor onderhoud en service kunt u terecht bij onze winkel. De Win Fietsen heeft een werkplaats waar service met hoofdletters wordt geschreven. Wij raden periodiek onderhoud van uw fiets ten zeerste aan. Vaak zien wij bij een lekke band dat er voor een lange tijd geen onderhoud meer is gepleegd. In de meeste gevallen is er dan meer aan de hand dan 'slechts' een lekke band. De Win Fietsen zorgt ervoor dat uw fiets rijklaar blijft.

Advies

Weet u niet welke fiets u wilt en kijken welke het best bij u past? Kom gerust lang bij onze locatie in Geldrop. Onze medewerkers kijken graag met u welke fiets het best bij u past. Zo houden wij met alle facetten rekening en zorgen we ervoor dat het volledig op u wordt afgestemd. Heeft u accessoires nodig bij uw fiets? Zoals fietskleding? Neem een kijkje bij ons aanbod of bezoek onze winkel. Ongetwijfeld dat u hét artikel vindt dat u zoekt. Voor vragen over onze fietsenwinkel kunt u altijd direct contact opnemen per mail of telefoon. Wij staan u graag te woord. De Win Fietsen: dé fietsenwinkel in omgeving Geldrop!


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00 - 18.00
Woensdag:  09.00 - 18.00
Donderdag:  09.00 - 18.00
Vrijdag:  09.00 - 18.00
Zaterdag:  10.00 - 16.00
Zondag:  Gesloten
 

Tijdens de wintermaanden November t/m Februari zijn wij van dinsdag t/m vrijdag tot 17.30 uur geopend

Goede vrijdag tot 17.00 uur open!Contactgegevens

Facebook


Financiering