Flyer T8

Altijd al met uw ogen dicht willen fietsen? Met een fiets van Flyer wordt dit bijna mede mogelijk gemaakt. Achter het elegante en sportieve design van de Flyer T8 vindt u een prachtige, robuuste elektrische fiets. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van fietsen, zowel verkoop als onderhoud, bestempelen wij een fiets van de T-serie als ideaal voor korte en lange tochten. Trek bijvoorbeeld de natuur in voor een kort of lang traject, deze elektrische fiets is bij uitstek geschikt voor zowel sportieve als ontspannende ritten. Een fiets die vele kilometers aanbiedt, waarbij het comfort en veiligheid voor de bestuurder centraal staat.

Flyer bike

Met een Flyer bike heeft u zoals gezegd dé ideale fiets. Bij De Win Fietsen vindt u een uitgebreid assortiment aan Flyer fietsen. Niet alleen bieden wij fietsen aan uit de T-serie, u kunt ook terecht voor fietsen uit de C-serie. Fietsen van Flyer kenmerken zich door hun uitstekende Zwitserse kwaliteit. De fietsen zijn uitermate goed getest en bieden de beste materialen en rijeigenschappen. Verder biedt Flyer met zijn fietsen de grootste accucapaciteit, zodat u zoals gezegd kunt uitpakken met grote tourtochten. Wij van De Win Fietsen raden daarnaast een fietsverzekering zeer sterk aan. Zo bent u bij ons voor slecht €205,- verzekerd voor drie jaar. Wel zo handig voor een kwaliteit fiets van Flyer.

Advies

Wilt u graag advies van een expert omtrent de ultieme fietsbeleving? Of heeft u slechts een kapotte band of iets anders en moet het gerepareerd worden? Bij De Win Fietsen helpen wij u graag verder. U kunt langskomen in onze showroom of gemakkelijk en snel een belletje plegen voor een afspraak. Onze vakkundige en gemotiveerde medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen. Neem daarom vandaag nog contact op met één van onze medewerkers. Onze winkel is beschikbaar van dinsdag tot zaterdag voor al uw vragen.


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00 - 18.00
Woensdag:  09.00 - 18.00
Donderdag:  09.00 - 18.00
Vrijdag:  09.00 - 18.00
Zaterdag:  10.00 - 16.00
Zondag:  Gesloten
 

Tijdens de wintermaanden November t/m Februari zijn wij van dinsdag t/m vrijdag tot 17.30 uur geopend

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 12 juli t/m 29 juli 2024.
11 juli zijn wij tot 16.00 uur open.


Contactgegevens

Facebook


Financiering