Fietsenwinkel Veldhoven

Wilt u graag een nieuwe fiets aanschaffen en daarvoor op zoek naar dé fietsenwinkel in regio Veldhoven? Kom langs bij De Win Fietsen, de fietsenspeciaalzaak in Geldrop. Wij hebben een compleet assortiment aan fietsen, fietsaccessoires en fietskleding. Wilt u graag een afspraak maken met onze werkplaats voor het repareren van uw fiets? Plan dan een afspraak in door contact op te nemen met De Win Fietsen. Ook voor onderhoud van uw fiets bieden wij een vakkundige werkplaats voor controle. Wij hebben een 40-punten checklist opgesteld, waarbij we systematisch de hele fiets nalopen. Zo kunt u onbezorgd in de omgeving blijven rondfietsen.

Kwaliteit fietsen

Een advies bij De Win Fietsen gaat verder dan bij andere fietsenwinkels. Wij stemmen een fiets volledig af op u als fietser. Juiste zadel- en stuurhoogte, verzekering, periodiek onderhoud; noem het maar op, wij zorgen dat het totaal plaatje klopt. Dit geldt natuurlijk voor zowel de avontuurlijke fietser als diegene die slechts kleine tour tochtjes maakt. In het assortiment van De Win Fietsen vindt u derhalve:

  • Nieuwe fietsen;
  • Tweedehands fietsen;
  • Elektrische fietsen;
  • Mountainbikes;
  • Vouwfietsen.

Al deze fietsen zijn van erkende fabrikanten, zo vindt u alleen top merken in ons assortiment. Gedacht kan worden aan Flyer, Kalkhoff en Votani. Met andere woorden: plaats uw bestelling via de webshop of kom langs in onze showroom om de gewenste fiets volledig op u te laten afstemmen.

Actie

Benieuwd naar onze fietsaanbiedingen? Bekijk onze aanbiedingen en kijk of u iets ziet wat volledig bij u past. Met FietsFlex kunt u uw fiets op een verantwoorde manier betalen. Geen verrassingen, voor een laag vast maandbedrag kunt u de fiets betalen. Vraag direct een vrijblijvende aanvraag aan of bel ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn dé fietsenwinkel voor Veldhoven en omgeving!


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00 - 18.00
Woensdag:  09.00 - 18.00
Donderdag:  09.00 - 18.00
Vrijdag:  09.00 - 18.00
Zaterdag:  10.00 - 16.00
Zondag:  Gesloten
 

Tijdens de wintermaanden November t/m Februari zijn wij van dinsdag t/m vrijdag tot 17.30 uur geopend

Op koningsdag zijn wij gesloten.Contactgegevens

Facebook


Financiering