Fietsenwinkel Valkenswaard

Als fietsenspeciaalzaak hebben wij een ruime fietsenwinkel met prachtige fietsen en een vakkundige werkplaats ter service/reparatie in de regio Valkenswaard. U kunt bij De Win Fietsen uitstekend terecht voor:

• Nieuwe- en tweedehands fietsen;
• Fietsaccessoires;
• Fietsreparaties.

Voor zowel beginnende- als meer geroutineerde fietsers leveren wij een compleet assortiment van gerenommeerde fietsmerken. U kunt bijvoorbeeld denken aan de volgende topmerken: Flyer, Johnny Loco en Kalkhoff.

De Win Fietsen: aanbod fietsenwinkel Valkenswaard

U vindt in het uitgebreide assortiment van fietsen de volgende typen:

• Bakfietsen;
• Elektrische fietsen;
• Mountainbikes;
• Stadsfietsen;
• Stadshybrides.

Kom langs in onze ruime fietsenspeciaalzaak voor het complete aanbod of bestel uw fiets direct in onze webshop. Uiteraard stellen wij graag de fiets af op uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Zo wordt de fiets volledig op uw lengte afgesteld voor een optimaal comfort.

Onbezorgd fietsen in Valkenswaard en omgeving

Fietskleren aan, het zonnetje schijnend en fietsend van terras naar terras. Plots gebeurt er iets heel vervelends: een lekke band. Bij onbezorgd rondfietsen hoort een kwaliteit fiets. Eveneens is het belangrijk om uw fiets te onderhouden bij een echte specialist. Zo voorkomt u ongemakken aan uw fiets, zoals een lekke band of versleten ketting. U kunt contact met ons opnemen voor het rijklaar maken van uw fiets of het afsluiten van een onderhoudscontract.

Het periodiek laten controleren van uw fiets zorgt voor een langdurige zorgeloze werking.

Breng direct een bezoekje voor uw fiets

In onze showroom vindt u een ruim aanbod aan fietsen. Onze medewerkers begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuzes. Samen kiezen we een fiets die volledig bij u past. Wilt u een afspraak maken voor fietsreparatie? Neem contact op met De Win Fietsen, uw fietsenwinkel in de omgeving van Valkenswaard!


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00 - 18.00
Woensdag:  09.00 - 18.00
Donderdag:  09.00 - 18.00
Vrijdag:  09.00 - 18.00
Zaterdag:  10.00 - 16.00
Zondag:  Gesloten
 

Tijdens de wintermaanden November t/m Februari zijn wij van dinsdag t/m vrijdag tot 17.30 uur geopend

Op koningsdag zijn wij gesloten.Contactgegevens

Facebook


Financiering