Fietsenwinkel Someren

De Win Fietsen maakt onbezorgd fietsen mogelijk in de regio Someren. Met een exclusief en groot aanbod fietsen kunt u bij ons terecht voor diverse soorten tweewielers. Bent u sportief en daarvoor op zoek naar een mountainbike? Of wellicht dat u op zoek bent naar een betrouwbare tweewieler voor prachtige toertochten. Voor iedere gelegenheid biedt De Win Fietsen een kwaliteit fiets op maat.

Fietsaccessoires

Naast ons complete aanbod van fietsen verkopen wij fietsaccessoires. U vindt in onze webshop alles voor uw fiets. Van banden, zadels en navigatie tot aan hele wielen. Bestel het product direct in onze webshop of kom langs in onze showroom. Medewerkers staan klaar in de fietsenspeciaalzaak van Geldrop om u een handje te helpen. Wij leggen de hoogste prioriteit aan het rijplezier voor u. Alleen een tevreden klant is voor ons genoeg!

Service met hoofdletters!

Onbezorgd fietsen draagt bij aan het rijplezier. Een lekke band kan natuurlijk altijd, wel is dit bijzonder vervelend. Met een periodiek onderhoudscontract bij De Win Fietsen zorgt u ervoor dat uw fiets in de beste staat blijft. Op deze manier minimaliseert u de kans op ongemakken aan uw fiets. Breng uw fiets naar onze werkplaats, zodat het gecontroleerd wordt op veertig punten. Middels onze checklist zorgen wij er vervolgens voor dat uw fiets te allen tijde rijklaar is. Wij stellen alle systemen op elkaar af. Heeft u vragen over De Win Fietsen of wilt u direct een fiets kopen? Bestel uw fiets in onze webshop of kom langs in onze showroom. Onze specialisten staan van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar om u te helpen. Op al uw vragen bieden wij een passend antwoord. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen per telefoon of mail. De Win Fietsen: dé fietsenwinkel in de regio Someren!


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00 - 18.00
Woensdag:  09.00 - 18.00
Donderdag:  09.00 - 18.00
Vrijdag:  09.00 - 18.00
Zaterdag:  10.00 - 16.00
Zondag:  Gesloten
 

Tijdens de wintermaanden November t/m Februari zijn wij van dinsdag t/m vrijdag tot 17.30 uur geopend

Op koningsdag zijn wij gesloten.Contactgegevens

Facebook


Financiering