Fietsenwinkel Nuenen

Wilt u een nieuwe fiets aanschaffen? Of bent u op zoek naar een goedkope tweedehands fiets? Bij De Win Fietsen kunt u uitstekend terecht voor zowel nieuwe- als tweedehands fietsen. Als fietsenwinkel in de regio van Nuenen heten wij u van harte welkom in onze showroom.

Tweedehands fietsen Nuenen

U kunt bij De Win Fietsen terecht voor tweedehands fietsen in de regio van Nuenen. Daarnaast vindt u onder andere de volgende fietsen in ons uitgebreide assortiment: Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden wij een passend aanbod voor iedere fietser. Onder aanbod vindt u daarom diverse accessoires. U kunt dan denken aan fietsonderdelen en fietskleding.

Werkplaats

Heeft u een lekke band opgelopen? Of heeft u wellicht een slag in uw wiel? In onze werkplaats kunt u terecht indien u malheur aan uw fiets heeft. Omdat fietsen assemblage producten zijn, dient u uw fiets goed te onderhouden. De Win Fietsen biedt daarvoor onderhoudscontracten aan. Bij periodiek onderhoud werken wij met een zogenoemde 40-punten checklist, zodat alle systemen op uw fiets goed werken. Zo kunt u onbezorgd blijven rondfietsen in uw omgeving.

Bestel direct uw fiets!

Gelegen in Geldrop bieden wij een uitgebreid assortiment van fietsen in de regio Nuenen. U kunt uw fiets direct in onze webshop bestellen. Uiteraard kunt u ook even onze fietsenwinkel bezoeken en geholpen worden door experts. Gezamenlijk stellen wij de fiets op uw wensen en voorkeuren af. Heeft u andere vragen of wilt u graag een fietsverzekering afsluiten? Neem daarvoor contact met ons op via 040-7505300 of winfietsen@gmail.com. De Win Fietsen: uw fietsenspeciaalzaak in de regio van Nuenen om onbezorgd te fietsen!TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • Korte Kerkstraat 2
  • 5664 HG, Geldrop
  • winfietsen@gmail.com
  • (040) 750 53 00
  • IBAN: NL44KNAB0258803940

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00 - 18.00
Woensdag:  09.00 - 18.00
Donderdag:  09.00 - 18.00
Vrijdag:  09.00 - 18.00
Zaterdag:  10.00 - 16.00
Zondag:  Gesloten
 
A.s donderdag 21 mei met hemelvaart zijn wij gesloten..

Let op! De openingstijden kunnen tijdens het virus altijd weer worden aangepast.


Facebook
Onze fietsmerken

Alba
Azor
Burgers
Flyer
Giant
Johnny Loco
Kalkhoff
RIH
Velo de Ville
Votani