Fietsenwinkel Mierlo

Wilt u graag een nieuwe fiets aanschaffen? Bij De Win Fietsen kunt u terecht voor een groot assortiment fietsen. Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte fietsen van topmerken. Bekende topmerken in het assortiment van De Win Fietsen:

  • Batavus;
  • Flyer;
  • Kalkhoff.

Wat voor fiets u ook zoekt, wij bieden voor iedere rijervaring een passende fiets. Bakfietsen, cruisers, elektrische fietsen of mountainbikes: u vindt het allemaal in het complete assortiment van De Win Fietsen.

Service op maat

Wij zien onszelf graag als dé fietsenspeciaalzaak in de omgeving van Mierlo. De Win Fietsen verkoopt kwaliteit fietsen, waarbij we de fiets volledig afstemmen op uw behoeftes. De juiste hoogte en afstemmingen zijn slechts een klein onderdeel waar we rekening mee houden. Wij geven u graag een passend advies over hoe u de beste rijervaring verkrijgt. U kunt naast de verkoop van fietsen bij ons terecht voor service & garantie. Net als een auto heeft een fiets ook regelmatig onderhoud nodig. Zo voorkomt u eventuele problemen. Bij De Win fietsen bieden we periodiek onderhoud aan. Ideaal om uw fiets op onze 40-punten-checklist te laten controleren. Geen gedoe met eventuele lekke banden of een versleten ketting: onze werkplaats staat voor u paraat!

Verzekering

Bij de aanschaf van een dure fiets is het zeker een overweging waard om deze te laten verzekeren. Bij De Win Fietsen zijn we aangesloten bij meerdere maatschappijen. U kunt daarom voordelig een fietsverzekering laten afsluiten. Zeker een aanrader wanneer u bijvoorbeeld de beschikking heeft over een elektrische fiets.

Contact

Kom langs bij De Win Fietsen om ons uitgebreide assortiment te bekijken. Heeft u andere vragen of wilt u misschien meer inzicht over een financiering voor uw fiets? Neem vrijblijvend contact met ons, wij beantwoorden direct uw vragen. De Win Fietsen: dé fietsenwinkel in de regio Mierlo!


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00 - 18.00
Woensdag:  09.00 - 18.00
Donderdag:  09.00 - 18.00
Vrijdag:  09.00 - 18.00
Zaterdag:  10.00 - 16.00
Zondag:  Gesloten
 

Tijdens de wintermaanden November t/m Februari zijn wij van dinsdag t/m vrijdag tot 17.30 uur geopend

Goede vrijdag tot 17.00 uur open!Contactgegevens

Facebook


Financiering