Fietsenwinkel Helmond

Dé fietsspeciaalzaak in Geldrop is De Win Fietsen. Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands fiets? Kom gerust eens langs bij onze fietsenwinkel in regio Helmond! Naast het overgrote aanbod van fietsen hebben wij ook fietsaccessoires- en kleding in het assortiment. Ideaal om u voor te bereiden voor een kleine of grote toertocht.

Vakkundig onderhoud en reparatie

Net als een auto dient u een fiets goed te onderhouden. Waar u jaarlijks bij een auto een Apk-keuring heeft, is dit niet het geval bij een fiets. Hiervoor biedt De Win Fietsen een passende oplossing: periodiek onderhoud. Aan de hand van een 40 punten checklist controleren wij uw fiets op onder andere de banden, ketting en tandwielen. Door periodiek onderhoud bent u gewaarborgd van een uitstekende fiets, zonder tijd kwijt te zijn aan reparatie en andere dingen die voorkomen hadden kunnen worden.

Elektrische fietsen

Met trots biedt De Fietsen Fietsen elektrische fietsen aan. Van vrolijk blauw tot chique zwart, nieuw en tweedehands: wij hebben een compleet assortiment met betrekking tot elektrische fietsen. Onze medewerkers verstrekken u graag advies omtrent alle mogelijkheden. Zo kunt u uiteraard bij ons terecht om de fiets volledig op u te laten afstemmen. Omdat er aan een elektrische fiets een prijzig kaartje hangt, adviseren wij altijd om een fietsverzekering af te sluiten bij aanschaf. Bij De Win Fietsen werken wij daarom met Unigarant (ANWB, Kingoilis, Enra en Fietszekerplan. U bent verzekerd van een goede en betrouwbare service!

Contact

Voor vragen, advies, reparatie of om gewoon even rond te kijken kunt u altijd langskomen bij onze fietsenspeciaalzaak in Geldrop. Uiteraard kunt u ook gewoon contact opnemen via de mail of per telefoon. Wij helpen u graag verder met het vinden van dé ideale fiets.


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00 - 18.00
Woensdag:  09.00 - 18.00
Donderdag:  09.00 - 18.00
Vrijdag:  09.00 - 18.00
Zaterdag:  10.00 - 16.00
Zondag:  Gesloten
 

Tijdens de wintermaanden November t/m Februari zijn wij van dinsdag t/m vrijdag tot 17.30 uur geopend

Op koningsdag zijn wij gesloten.Contactgegevens

Facebook


Financiering