Fietsenwinkel Gennep

Bij De Win Fietsen vindt u een uitgebreid assortiment van fietsen. Als fietsenwinkel in de regio Gennep kunt u bij ons terecht voor:

Wij staan voor service en kwaliteit. Wilt u een fiets die helemaal op maat voor u gemaakt wordt? Geen probleem. Kom langs in onze fietsenwinkel in de omgeving van Gennep, zodat we een fiets kunnen opmeten/samenstellen volledig aan de hand van uw wensen, eisen en postuur. Uiteraard kunt u ook direct uw fiets bestellen in de webshop. Met slechts enkele klikken geniet u snel van de bestelde artikelen!

Gerenommeerde merken

Wilt u een Flyer bike, een Kalkhoff fiets of een Johnny Loco? Bij De Win Fietsen vindt u een prachtig aanbod aan diverse fietsen. Wij verkopen gerenommeerde merken van de volgende soorten fietsen:

In onze showroom en onder aanbiedingen vindt u enkele topartikelen die in de aanbieding zijn!

Fiets zorgeloos rond!

U kunt naast de aanschaf van een nieuwe fiets bij ons terecht voor onderhoud. Als fietsenmaker in de regio van Gennep maken en houden wij uw fiets rijklaar. Voor zowel toeristische als professionele fietsers is het belangrijk om de fiets in goede conditie te behouden. Voorkom lekke banden, versleten kettingen en andere kleine ongemakken door goed onderhoud. Neem daarom contact met ons op voor het maken van een afspraak in onze werkplaats. Uiteraard kunt u dan ook een onderhoudscontract afsluiten!

Contact

U vindt onze fietsenwinkel op De Heuvel 99 te Geldrop, op korte rijafstand van Gennep. In onze showroom heten onze medewerkers u van harte welkom. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? U kunt ons bereiken via (040) 750 53 00 en winfietsen@gmail.com.


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00 - 18.00
Woensdag:  09.00 - 18.00
Donderdag:  09.00 - 18.00
Vrijdag:  09.00 - 18.00
Zaterdag:  10.00 - 16.00
Zondag:  Gesloten
 

Tijdens de wintermaanden November t/m Februari zijn wij van dinsdag t/m vrijdag tot 17.30 uur geopend

Op koningsdag zijn wij gesloten.Contactgegevens

Facebook


Financiering