Fietsenwinkel Eindhoven

Wij heten u van harte welkom op de website van De Win Fietsen. Als erkende fietsspecialist zijn wij dé fietsenwinkel voor regio Eindhoven. Op zoek naar een nieuwe fiets? Het liefst van een gerenommeerd merk? Onze specialisten begeleiden u graag bij de keuze van een fiets. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een fiets die volledig bij u past. Onbezorgd fietsen begint bij een kwaliteit fiets. In het assortiment van De Win Fietsen vindt u daarom onder andere de volgende merken:

• Batavus;
• Flyer;
• Johnny Loco;
• Kalkhoff;
• Qwic;
• RIH;
• Votani.

Om een totaal beeld te verkrijgen van het assortiment raden we aan om een bezoekje bij onze fietsenwinkel te brengen.

Fietsenspeciaalzaak Eindhoven

Als fietsenspeciaalzaak in regio Eindhoven kunt u ook bij ons terecht voor reparatie/service en fietsaccessoires. De Win Fietsen heeft de beschikking over een werkplaats. Hier maken wij de fietsen vakkundig rijklaar en vindt periodiek onderhoud plaatst. Wij adviseren bijvoorbeeld om één keer per jaar de fiets een stelen smeerbeurt te geven. Periodiek onderhoud is nodig om uw fiets in de beste conditie te houden. Wacht daarom niet tot het te laat is en sluit een periodiek onderhoudscontract af. Zoals gezegd bieden wij daarnaast fietsaccessoires aan. De Win Fietsen biedt alle accessoires aan om het fietsen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Computers, kinderzitjes, verlichting en overige onderdelen van een fiets? Wij hebben het allen in ons assortiment. Bestel uw accessoire direct in onze webshop of kom langs in onze showroom.

Contact

Heeft u vragen naar aanleiding van onze website? Of vragen over een specifieke fiets? Schroom dan niet om contact op te nemen met De Win Fietsen, dit kunt u doen per telefoon of mail. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen en kunnen indien gewenst een afspraak inplannen voor reparatie. De Win Fietsen: dé fietsenwinkel in regio Eindhoven!


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00 - 18.00
Woensdag:  09.00 - 18.00
Donderdag:  09.00 - 18.00
Vrijdag:  09.00 - 18.00
Zaterdag:  10.00 - 16.00
Zondag:  Gesloten
 

Tijdens de wintermaanden November t/m Februari zijn wij van dinsdag t/m vrijdag tot 17.30 uur geopend

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 12 juli t/m 29 juli 2024.
11 juli zijn wij tot 16.00 uur open.


Contactgegevens

Facebook


Financiering