Fietsenmaker Nuenen

Onbezorgd fietsen begint bij goed onderhoud. Een specialist met een vakkundige werkplaats is vereist voor het onderhouden van uw fiets. Als fietsenmaker in de regio Nuenen staan wij voor het repareren en onderhouden van fietsen. De Win Fietsen zorgt dat uw fiets te allen tijde rijklaar is.

Boutjes, moertjes, remmen, ketting en tandwielen; een fiets is een assemblage product met veel onderdelen. Deze onderdelen dienen nagelopen en vastgezet te worden als één systeem. In onze werkplaats wordt slijtage aan uw fiets voorkomen. Heeft u een lekke band of een ander mankement aan uw fiets? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Uiteraard kunt u ook direct langskomen in onze werkplaats.

Uw fietsenspeciaalzaak in de regio Nuenen

Gevestigd in Geldrop zijn wij dé fietsenspeciaalzaak voor Eindhoven, Veldhoven, Nuenen en Mierlo. De Win Fietsen levert kwaliteit. Heeft u een nieuwe fiets nodig? Wilt u uw oude fiets laten repareren? Voor al uw wensen op fietsgebied leveren wij een passend aanbod én advies.

Ons uitgebreide assortiment herbergt onder andere de volgende topmerken:

• Kalkhoff;
• Flyer;
• Johnny Loco.

Bestel uw nieuwe (of tweedehands) fiets in onze webshop of breng een bezoek aan onze showroom. Onder accessoires vindt u diverse artikelen om het fietscomfort te verhogen. Met vakspecialisten stellen wij uw nieuwe fiets volledig af op uw wensen. Bij ons vindt u gegarandeerd de beste service!

Maak een afspraak!

Een lekke band? Dient uw ketting vervangen te worden? De Win Fietsen repareert als fietsenmaker in de regio Nuenen uw fiets graag. In korte tijd worden alle ongemakken aan uw fiets verholpen. Via contact kunt u direct een afspraak maken in onze werkplaats, zodat u onbezorgd kunt fietsen.TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • Korte Kerkstraat 2
  • 5664 HG, Geldrop
  • winfietsen@gmail.com
  • (040) 750 53 00
  • IBAN: NL44KNAB0258803940

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00 - 18.00
Woensdag:  09.00 - 18.00
Donderdag:  09.00 - 18.00
Vrijdag:  09.00 - 18.00
Zaterdag:  10.00 - 16.00
Zondag:  Gesloten
 
Tijdens de wintermaanden november t/m februari zijn wij van dinsdag t/m vrijdag geopend tot 17.30 uur.


Facebook
Onze fietsmerken

Alba
Azor
Burgers
Flyer
Giant
Johnny Loco
Kalkhoff
RIH
Velo de Ville
Votani