Fietsenmaker Mierlo

Het beste voor een fiets is regelmatig onderhoud. In plaats van wachten tot u niet meer verder kunt met uw fiets, is het verstandiger om uw fiets na te laten kijken. U voorkomt op deze manier vele vervelende kwaaltjes die u kunt krijgen als u doorfietst. Als fietsenmaker in de regio Mierlo helpen wij u graag met het repareren van deze kwaaltjes!

Periodiek Onderhoud

Het advies van De Win Fietsen is om éénmaal per jaar uw fiets helemaal na te laten kijken. Mochten er sporen van slijtage gevonden worden, dan gaan we met u in overleg of het niet verstandiger is om een onderdeel preventief te vervangen. Zo voorkomt u gebreken aan uw fiets, waardoor u niet meer verder kunt.

Nieuwe en gebruikte fietsen

Daarnaast kunt u bij De Win Fietsen terecht terecht voor nieuwe- en tweedehands fietsen. We hebben bakfietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen én stadshybrides in de verkoop. In onze vakkundige werkplaats zorgen we ervoor dat de fiets volledig wordt afgestemd naar uw wensen. Als fietsenmaker in de regio Mierlo zorgen wij voor rijveiligheid en fietscomfort! U kunt bij De Win Fietsen binnen drie maanden na aankoop gebruikmaken van de service controle beurt. Door ingebruikname van een nieuwe fiets wordt deze belast, en dat uit zich vaak in kleine spelingen bij bijvoorbeeld de remmen of de ketting. Tijdens de controle beurt wordt de hele fiets nagelopen, zodat u er zorgeloos van kunt genieten.

Contact

Komt gerust eens langs bij De Win Fietsen in Geldrop. U kunt natuurlijk ook een belletje geven of een mailtje sturen, onze medewerkers staan klaar voor u en uw fiets! Volgt u ons al op Facebook? Hier plaatsen wij met regelmaat diverse nieuwtjes en aanbiedingen. De ideale manier om op de hoogte te blijven van De Win Fietsen!


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00 - 18.00
Woensdag:  09.00 - 18.00
Donderdag:  09.00 - 18.00
Vrijdag:  09.00 - 18.00
Zaterdag:  10.00 - 16.00
Zondag:  Gesloten
 

Tijdens de wintermaanden November t/m Februari zijn wij van dinsdag t/m vrijdag tot 17.30 uur geopend

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 12 juli t/m 29 juli 2024.
11 juli zijn wij tot 16.00 uur open.


Contactgegevens

Facebook


Financiering