Fietsenmaker Heeze

Heeft u last van een kapotte fiets en bent u daarom op zoek naar een professionele fietsenmaker in de regio Heeze? Bij De Win Fietsen kunt u uitstekend terecht voor fietsreparaties. In onze ruime werkplaats zorgen wij ervoor dat uw fiets te allen tijde rijklaar wordt afgeleverd. Geen zorgen over kapotte banden, kabels, remmen en tandwielen: alles wordt als één systeem op elkaar afgesteld.

Controle beurten

Veiligheid en fietscomfort zijn belangrijke begrippen bij fietsen. Met controle beurten voor uw fiets zorgt u voor een langdurige zorgeloze werking van de fiets. Kies daarom voor periodiek onderhoud bij De Win Fietsen. Zo adviseren wij bijvoorbeeld om minimaal één keer per jaar de fiets een stel- en smeerbeurt te geven. Bij periodiek onderhoud controleren we de fiets op basis van een 40 punten checklist. Wij kijken naar sporen van slijtage en vervangen hierbij onderdelen.

Aanbod fietsen

Naast het repareren van fietsen bieden wij ook topmerken fietsen voor aantrekkelijke prijzen. U kunt zowel nieuwe als gebruikte fietsen bij ons aanschaffen. Of u nu een mountainbike zoekt of een elektrische fiets voor tourtochten: u vindt altijd de juiste fiets bij De Win Fietsen. Wij bieden de volgende type fietsen:

  • Bakfietsen;
  • Cruisers;
  • Elektrische fietsen;
  • Mountainbikes;
  • Stadsfietsen;
  • Stadshybrides.

Contact

De Win Fietsen is gevestigd op De Heuvel 99 te Geldrop. Voor algemene vragen, opmerkingen of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via winfietsen@gmail.com of (040) 750 53 00. Uiteraard kunt u ook ons een bezoekje komen brengen op onze locatie. De Win Fietsen: dé fietsenmaker in de regio Heeze! Volgt u ons al op Facebook? Hier vindt u regelmatig nieuwtjes en updates over aantrekkelijke aanbiedingen. Volg De Win Fietsen daarom vandaag nog op Facebook!


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00 - 18.00
Woensdag:  09.00 - 18.00
Donderdag:  09.00 - 18.00
Vrijdag:  09.00 - 18.00
Zaterdag:  10.00 - 16.00
Zondag:  Gesloten
 

Tijdens de wintermaanden November t/m Februari zijn wij van dinsdag t/m vrijdag tot 17.30 uur geopend

Op koningsdag zijn wij gesloten.Contactgegevens

Facebook


Financiering